GESCHIEDENIS

Het ontstaan van Art of Waste

Serge Kornuyt ontdekte al op jonge leeftijd toen hij werkte bij zijn familiebedrijf, dat er een manier is om schonere en betere vloeren te creëren om zo het milieu te helpen. Toen hij nog voor Kornuyt B.V. werkte wist hij dat er veel lokale verspilling van verven aan de gang was. Daar wou Serge een aanpassing aan bewerkstelligen.

Deze aanpassing is echter maar een kleine bijdrage aan het milieu. Doordat andere bedrijven nog steeds met dezelfde soort vloeren werken, blijkt het vooralsnog een klein verschil te zijn. Serge is het project AOW begonnen om dat verschil groter te maken dan dat het nu is.

AOW is een Non-profit organisatie die afval verzamelt om het te verwerken in de kunst om zo de duurzame economie te stimuleren. AOW wil de verspilling tegen gaan en zo een bijdrage leveren om de circulaire economie te stimuleren.
Verder wil AOW ook mensen met een achterstand zowel op de arbeidsmarkt als diegene met een beperking een kans geven om zich te kunnen onderscheiden in iets waar ze goed in zijn. Art of waste hoopt op deze manier een bijdrage te leveren zodat iedereen zijn of haar steentje bij kan dragen, in een duurzame economie vol met kunst vervaardigd van afval

Missie

Art of waste is een jonge organisatie met creatieve ideeën. Art of waste wil positiviteit overbrengen. Wij streven ernaar om van afval iets moois te maken. Het motto van art of waste is: Maak van afval een kunstwerk.

Visie

Door middel van afval te verwerken in kunst maken we de toekomst een stuk schoner. Tevens stimuleren we de mensen met een beperking of achterstand op de arbeidsmarkt om op deze manier iets bij te dragen aan de samenleving.

Het laatste nieuws
OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag

07:30 ~ 16.30

Zaterdag

Alleen op afspraak

Zondag

Gesloten